Member's Search

”ИЗЛЕКУВАНИТЕ“ – СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА НА БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОФТАЛМОЛОГИЯ

12/12/2020

Image may contain: one or more people and text🤝С медийната подкрепа на Nova Tv

🤍🙏🏼Български лекарски съюз и Българското дружество по офталмология с медийната подкрепа на Нова телевизия със съвместна инициатива под надслов: “Излекуваните”.

👩🏻‍⚕️👨🏼‍⚕️Преди предстоящите светли празници, цялото общество, но най-вече лекарите, героите в бяло, имат нужда от положителна енергия, която да им дава сили да продължат в нелеката битка. Всички те имат нужда от “светлината в тунела”. Имат нужда да виждат и чуват топлите думи на благодарните пациенти, които с тяхна помощ са успели да преборят коварната болест – Covid-19.

🤍🙏🏼Затова БЛС заедно с БДО и с медийната подкрепата на Нова телевизия решиха да стартират инициативата “Излекуваните” – положителна кампания, която да стопли сърцата на медиците у нас и да извади на преден план благодарността на пациентите.

🦠🤛🏻В рамките на инициативата популярни личности ще благодарят на своите лекари и ще разкажат своята история за битката с болестта от ефира на “Здравей, България”, сутрешния блок на Нова телевизия.

🤍🎄Искрено се надяваме с “топлите думи” на популярните личности у нас да направим идните месеци на тежки изпитания малко по-леки за нашите медици и да им покажем, че техните пациенти не са ги забравили и ги носят в сърцата си.

🔛✔️”Излекуваните” стартира утре (11.12.2020г.), а на кого ще са първите “топли думи” за героите в бяло? ➡️ Гледайте утре в “Здравей, България” по Нова телевизия.

🙏🏼🤍Инициативата на БЛС и БДО е отворена за всеки, който иска да каже “Благодаря!” на своя лекар, помогнал му да спечели битката с коварната болест. Всеки, който желае може да разкаже историята си за борбата с Covid-19 и да изпрати снимка на/с медика, които е бил до него и му е помогнал в тежките моменти.

📩💌Вашите “топли думи” и снимки изпращайте на на електронната поща на съсловната организация:

📧➡️pr@blsbg.com.

Всяка история ще бъде публикувана на сайта на Български лекарски съюз: 💻➡️ blsbg.com, на 📱➡️Facebook и ➡️ 📲 Instagram страниците на съсловната организация.

👩🏻‍⚕️👨🏼‍⚕️Героите в бяло имат нужда от Вашето “Благодаря!”

🙏🏼🤍Само заедно можем да се справим!

Posted in Актуално by Д-р Васил Хайкин